Ribeye 350 gram

7.65

De Ribeye, vormt de malse kern van de Côte de boeuf (Côte du Boeuf is het koningsstuk van het rund vanwege de volle rijke smaak). De ribeye is mals door de hoge graad van marmering (intramusculair vet). Ribeye is doorregen en daardoor erg mals en sappig. Vet maakt vlees smeuïg, dat is nou eenmaal een feit. Het vlees droogt niet snel uit tijdens het bakken en zal daarom, ook medium, een fantastische smaaksensatie blijven geven.

Ribeye bereiden

Belangrijke aandachtspunten vleesbereiding

Out of stock

Email when stock available

Doorgaan met winkelen
Category:

Description

De Ribeye, vormt de malse kern van de Côte de boeuf (Côte du Boeuf is het koningsstuk van het rund vanwege de volle rijke smaak). De ribeye is mals door de hoge graad van marmering (intramusculair vet). Ribeye is doorregen en daardoor erg mals en sappig. Vet maakt vlees smeuïg, dat is nou eenmaal een feit. Het vlees droogt niet snel uit tijdens het bakken en zal daarom, ook medium, een fantastische smaaksensatie blijven geven.

Ribeye bereiden

Belangrijke aandachtspunten vleesbereiding

Additional information

Gewichten

100 gram, 125 gram, 150 gram, 175 gram, 200 gram, 225 gram, 250 gram, 275 gram, 290 gram, 300 gram, 325 gram, 350 gram, 375 gram, 400 gram, 425 gram, 450 gram, 475 gram, 500 gram, 525 gram, 550 gram, 575 gram, 600 gram, 625 gram, 650 gram, 675 gram, 700 gram, 725 gram

× Kan ik u ergens mee helpen?