CORONA

In verband met Corona zijn de ritten grotendeels weg gevallen. Wil je op de hoogte worden gehouden van ritten in de toekomst? Stuur me een mailtje op info@dekoeienvansinnige.nl . Onderstaand vind je de mogelijkheden op dit moment en de jaarlijkse ritten die normaliter plaats vinden. 

Horse Out!

HorseOut! bestaat uit een kleine groep enthousiaste paardenliefhebbers op loopafstand. Het organiseren van evenementen is hun grote passie. Op hun website vindt je alle evenementen die ze organiseren. Een greep van hun ritten vind onderaan de pagina. Let op; ze zijn snel vol!

Cool Runnings educatie en ritten

Cool Runnings Endurance Educatie bevindt zich vlakbij De Koeien van Sinnige en biedt leuke mogelijkheden! Denk hierbij aan:

  • Basis conditie meting
  • Oefenen met rijden op GPS
  • 2 daagse trektocht
  • Heuveltjes training
  • Praktijkdag kennismaken met endurance
  • Indoor schriktraining
  • Najaarsrit plus lunch
  • Halloweenrit plus lunch

Melanie heeft als doel om door middel van kennisoverdracht ruiters te laten ervaren hoe je veel plezier, voldoening en successen kunt behalen in de sport. Of je nu interesse hebt in endurance te rijden of reeds ervaring hebt, iedereen kan deelnemen. Ook individuele begeleiding is mogelijk door middel van bijvoorbeeld trainingsritten. Hier vind je de agenda.

Villa Nova Najaarsrit/Snertrit

Villa Nova in Zorgvlied organiseert soms leuke ritten. Houd hun facebook pagina in de gaten

Mei/Oktober Bike & Ride 

Met paard en fiets een tocht door de mooie omgeving.

 Vollemaansrit Elsloo

Met volle maan door het Drents-Friese Wold. Met maximaal 10 ruiters een weg door de nachtelijke natuur. De nacht geeft een serene rust bij ruiter, maar zeker ook bij het paard. Bang zijn om te verdwalen hoeft zeker niet, de gids weet de weg op z’n duimpje. Ook doet hij onderweg de hekjes open. 

Verwacht in september: Autumn Desert trail

Eens per jaar genieten van de Kale Duinen te paard! De Autumn Desert Trail heeft tot doel om Staatsbosbeheer te helpen met het beheer van het gebied. Als iedereen op de zandpaden blijft rijden, dan wordt die doelstelling niet gehaald! Maak dus gebruik van het feit dat je 1 keer per jaar níet op de zandpaden hoeft te rijden, maar ontdek hoe mooi het Drents-Friese Wold is buiten de paden!

September Paard & Erfgoed

Een evenement met een uniek decor met ruim 6000 bezoekers jaarlijks. De kramen van de plattelandsmarkt, oude trekkers, woonwagens, oude ambachten zorgen voor een feestelijke dag voor iedereen die van buitenleven houdt. In de grote showbak en de piste zijn spectaculaire paardenshows om van te genieten. Hondenliefhebbers komen zeker ook aan hun trekken.

September Paarden4daagse Zorgvlied

Het op één na grootste paarden spektakel van Nederland voor ruiters én menners!  Op donderdag de gezellige barbecue bij manege de Ludanchelo Hoeve en een gezellig feestavond. Reserveer op tijd!

Dichtbij de koe

Geniet van de rust en de prachtige omgeving. Maak kennis met het échte boerenleven.

× Kan ik u ergens mee helpen?