Logeren bij de boer

Wil jij kennis maken met het leven op de boerderij? Waar de koeien worden gemolken, de kalfjes worden geboren en de trekkers rondrijden om de dieren van voer te voorzien? Vanaf 5 juni kun je bij ons komen overnachten. In verband met de Corona pandemie houden we 1,5 meter afstand en zorgen we voor extra hygiene maatregelen.

Als je gaat logeren bij de boer ervaar je echt hoe het is om op een boerderij te wonen. De geluiden, de geur, de gastvrijheid, een unieke ervaring. Misschien denk je bij een vakantie bij de boer aan iets primitiefs, maar niets is minder waar. Het ruime appartement is schoon, comfortabel en van alle gemakken voorzien. 

Bij ons op de boerderij verblijf je in het appartement op de 1e verdieping, in het huis van het boerengezin, direct op het erf. Wij wonen vlakbij Nationaal Park het Drents Friese Wold, die zich kenmerkt door stuivend zand, glooiende duinen, prachtige heide en schitterende bossen. En ook zompig moeras en stille vennen. Het is het één na grootste bos- en heidegebied van Nederland en doet de bewoonde wereld ver weg lijken. Je kunt je weer opnieuw verbinden met de natuur en zo helemaal opladen.

Om even de hectiek en de drukte van de stad te ontsnappen is slapen bij de boer een unieke kans om meer te leren over het boerenleven en het produceren van melk. 

Een voordeel van het logeren bij de boer is dat je alles kunt vragen over het boerenleven. Ook vertellen we je graag over de mooie plekken in de omgeving voor het maken van schitterende wandelingen en fietstochten in de natuur.

Voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie in de buitenlucht is slapen bij de boer een geweldige ervaring!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Kan ik u ergens mee helpen?